2014. március 29., szombat

Petrarca: Ti szerencsés füvek...

Szó, lábnyom, tekintet - körülbelül ennyit látunk Petrarca kedveséből.
Lehet-e vonzó, amit nem látunk?
Minél többet vagy minél kevesebbet mutasson meg magából az, aki tetszeni akar?

7 megjegyzés:

  1. 1. Lehet vonzó az, akit nem látunk, mert nem a külsejébe kell beleszeretni, hanem a lelkébe, vagyis abba ami belülről fakad, a szívéből jön.
    2. Mindig önmagát adja.Ne legyen kitárulkozó,de belső tulajdonságaiból minél többet mutasson meg, hogy színpatikussá, érdekessé váljon.A színpatikus érzésből, érzelemből,hogy az ember magát adja a külvilág felé, ebből alakulnak ki a későbbi mély érzések.

    VálaszTörlés
  2. 1. Szerintem is lehet vonzó az, akit nem látunk, mert a sejtelmességében van valami ami megragadhatja az embert. Bár, ha nagyon nem tudunk róla semmit, az kiválthat közömbös, vagy negatív érzéseket is, mert nem tudunk róla semmit, és lehet, hogy nem keltette fel, vagy nem eléggé a figyelmünket, és nem is akarjuk megismerni.

    VálaszTörlés
  3. 1. Szerintem lehet vonzó az akit nem látunk. Mint ahogy a versben is okosan kell leírni és lehet vonzó.
    2. Minnél kevesebbet mutat valaki annál több izgalmat tartogat későbbre, szerintem ez így helyes

    VálaszTörlés
  4. 1.Lehet vonzó hisz szavai ,hangja és lelke mind elcsábíthatnak és megbolondíthatnak .
    2.A kapcsolat elején az a cél , hogy többet tudjunk meg egymásról és izgalmasak legyünk a másik számára de egy régóta tartó kapcsolatban nem hiszem , hogy személyiségünket még mindig tartogatni kéne és kevesebbet megmutatni hisz ez baj is lehet.Inkább meglepetések és változatos élet legyen az amivel a másik érdeklődését és kíváncsiságát fenn tudja tartani az adott személy .

    VálaszTörlés
  5. 1.Szerintem lehet vonzó akit nem látunk.Hisz ez a fajta titokzatosság is megragadhatja az embert.Nem feltétlen a külsőbe kell beleszeretni,hanem a belső tulajdonságokba,azokba amik szívből jönnek.
    2.Az a fontos,hogy sose játszuk meg magunkat,mindig önmagunkat adjuk.Ne mutassunk ki mindent,épp csak annyit hogy ne "fásuljon el",érdekes maradjon a kapcsolat.

    VálaszTörlés
  6. 1. Lehet vonzó az akit nem látunk hisz akkor úgy képzeljük el ahogy mi szeretnénk és közben a személyiségével is eltud csábítani embereket.
    2.Szerintem minél kevesebbet mutasson meg magából az aki tetszeni akar hisz nem kell mindent megmutatnunk magunkból.

    VálaszTörlés
  7. 1.Igen lehet vonzó az akit nem látunk,mert nem a külső hanem belső számít.

    2.Szerintem minél kevesebbet mutasson meg magából,mert nem az a fontos,hogy mindet tudj róla hanem az hogy szeresd.

    VálaszTörlés